Waarom lid worden?

  • Directe inspraak op alle verenigingsactiviteiten, waaronder de cao-onderhandelingen, vormgeving en inhoud van opleidingen of afspraken met justitie. Hierbij hebben leden een gelijke stem, tenzij ze toetreden als juniorlid of slechts een cao lidmaatschap kennen.
  • Een uniek netwerk van reguliere beveiligingsorganisaties dat op frequente basis kennis en informatie deelt.
  • Een uniek netwerk van crowdmanagementorganisaties dat op frequente basis kennis en informatie met elkaar deelt. Gratis toegang tot workshops over bedrijfsvoering, personeelsmanagement en kwaliteitsvraagstukken op het gebied van beveiliging en crowdmanagement.
  • Toegang tot de gratis cao-helpdesk.
  • Gratis publicatie van vacatures op onze site. Bedrijfsgegevens met hyperlinks naar uw eigen bedrijvenwebsite op onze ledenlijsten.

Speciaal voor onze leden

Een eigen cao Veiligheidsdomein. Leden aangesloten bij VVNL zijn gebonden aan deze cao met afspraken over arbeidsvoorwaarden van evenementen- tot objectbeveiliging.

Facility Support verzorgt de juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies, contractbeheer en bijvoorbeeld pensioenen.

Lidmaatschap van MKB-Nederland, met de MKB Servicedesk en groot regionaal mkb bedrijven netwerk.

Met de gratis Q8 Tango Card ontvangt u via VBe NL korting op brandstof bij Q8 aangesloten tankstations en een gratis brandstofbeheer programma.

Voordeel bij juridische ondersteuning door Lanen en Standhardt Advocaten. Op alle rechtsgebieden kunnen leden profiteren van professioneel ter zake kundige ondersteuning. De VVNL-mantelovereenkomst zorgt daarnaast nog voor een gunstig tarief.

Voordeel voor privéverzekeringen van werknemers via Centraal Beheer Achmea.

Voordeel voor collectieve zorgverzekering ONVZ door tussenkomst Combivé Verzekeringen. Met de restitutieverzekering is behandeling bij iedere zorgverlener naar eigen keuze mogelijk.

Voordeel bij het aanschaffen van ESO-lesmateriaal via het SFV opleidingsfonds alsmede subsidie voor de audit erkenning van een leerbedrijf of het opleiden van praktijkbegeleiders.

Voordeel bij het aanschaffen van het horecaportier cursusboek via SVH.

Voordeel bij aanschaf ID Readers van IDReader.nl.

Voordeel bij aanschaf bodycams van iwitness. Groot bedieningsgemak, hoge kwaliteit van de video en audio, beveiligd softwareprogramma en robuust systeem. Leden ontvangen bij aanschaf tot 15% korting.

Hoe belangrijk is het werkgeluk van uw werknemers? Gezond blijven, een goede balans in het privé-werk leven, jezelf kunnen ontwikkelen zijn enkele aspecten die kunnen bijdragen aan het welzijn van werknemers. Wij bieden u het platform veiligheidsdomein.leert.nl aan waar uw medewerkers, direct en onbeperkt toegang hebben tot ruim 1000 gecertificeerde trainingen, assessments, audioboeken, online kranten, e-books en leerlijnen van Nederlandse top-opleiders. Deze online Academy is helemaal van deze tijd en speciaal ontwikkeld voor het Veiligheidsdomein.

Recura B.V. is gespecialiseerd in sociale wet- en regelgeving en onderzoekt op basis van ‘no cure, no pay’ of VBe NL leden optimaal gebruik maken van subsidies en kortingsregelingen.

Sinds 1 juli 2023 werkt VVNL samen met ZZP Nederland om de professionaliteit te versterken van zzp-leden en die van zzp’ers ingehuurd door VVNL-bedrijven.

  • Ben je als zzp’er lid VVNL? Dan ben je ook gratis lid van ZZP Nederland.
  • VBe NL-leden kunnen zzp’ers die ze inhuren een kortingscode geven voor € 4 korting op het lidmaatschap van ZZP Nederland.