Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

Inmiddels staat de teller bij VVNL op ruim 280 leden: wat hebben (medewerkers van) VVNL-leden de afgelopen maanden zoal gedaan in het veiligheidsdomein? Een korte impressie van enkele hoogtepunten:

 • Voor de 17de achtereenvolgende keer verzorgde Andor Security Service BV/K-9 Group de hondenbewaking tijdens het Pinkpop Festival! Mede dankzij hun team van 34 hondengeleiders werd het een veilig en geslaagd popfestival🐕.
 • URAS Group vierde als trotse sponsor het 100-jarig bestaan van voetbalvereniging TEC uit Tiel. Op naar nog eens 100 jaar vol passie voor de sport⚽, aldus het beveiligingsbedrijf uit Tiel. De 6 kernwaarden van URAS? Flexibel, Kwaliteit, Rechtvaardig, Samenwerken, Duurzaam en Klantgericht.
 • D.V. Services BV & SCS Services BV beveiligt de Stadsbrug in Utrecht waar dak- en thuislozen ’s nachts worden opgevangen. Beveiligers vangen gasten samen met medewerkers van de Tussenvoorziening op, fouilleren hen preventief. “En dan maken we er met z’n allen een leuke avond van.”
 • “Wie het kleine niet eert….,” zegt Safety Providers B.V.. “Weer zo’n leuk klein evenement dat wij mogen beveiligen: Brakkenfestival in Breda.” Een kinderevenement waar kinderen (tot en met 12 jaar) twee dagen spelen en plezier maken🛡️🫶🏽.
 • Verkeersregelaars en beveiligers van Polygarde hebben ervoor gezorgd dat alles in goede banen werd geleid tijdens het Worldfestival Parade in Brunssum. Tijdens de Parade komen dansers en muzikanten uit de hele wereld naar Limburg om hun cultuur te delen met alle bezoekers. De verkeersregelaars zorgden onlangs ook voor een veilige doorstroom van het verkeer toen Koningin Maxima het nieuwe hoofdkantoor van DSM-Firmenich in Maastricht opende.
 • Smit Security Services bundelt de krachten met Concept Facilities, een vooraanstaand beveiligingsinstallateur om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. ”Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om complete en geïntegreerde beveiligingsoplossingen te bieden. We geloven dat de combinatie van geavanceerde technologie en waakzame, getrainde professionals de beste manier is om onze klanten de hoogste mate van veiligheid te bieden.”
 • Het Deventer Stadsfestival 🔥✅is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot muziekfestival. “Eén fantastische samenwerking met de gemeente Deventer, Politie Deventer, Veiligheidsregio IJsselland en vele betrokken ketenpartners,” aldus National Safety Security Group (NSSG) die verantwoordelijk was voor de beveiliging. “We maakten wederom gebruik van onze drone die is uitgerust met state-of-the-art camera’s en sensoren, waardoor we gedetailleerd en nauwkeurig kunnen meekijken op camera’s.”
 • Met trots kondigt Centurion Groep aan dat directeur Jerry van Mechelen het diploma tot Certified Open Source Intelligence Specialist (OSINT) heeft behaald. Hierdoor kan hij opdrachtgevers helpen om sneller potentiële dreigingen en risico’s te identificeren en te beoordelen. Ook helpt het bij het plannen van proactieve beveiligingsmaatregelen om incidenten te voorkomen. Een Certified Open Source Intelligence Specialist is getraind in het verzamelen, onderzoeken en analyseren van vrij beschikbare gegevens op internet, zoals informatie van sociale media, nieuwsbronnen en openbare bronnen.
 • Veneberg Security Team B.V. en Bewakingsgroep.nl bezochten onlangs – in het kader van het reservistenbeleid – een Infodag op Vliegbasis Volkel om daar kennis te maken met jongeren die bewaker en beveiliger willen worden bij de Koninklijke Luchtmacht. Reservist en coördinator van Alpha Security Jeroen Hoogland gaf alle bezoekers meer informatie over zijn werk als parttime militair. Ook vertelde hij over de voordelen van het zijn van reservist én werken als beveiliger bij een VVNL-lid.


Het mag duidelijk zijn: VVNL-bedrijven en hun arbeidskrachten zijn heel divers in de betrouwbare (beveiligings)diensten die ze aanbieden. Om lid te worden bij VVNL moet je als bedrijf aan diverse eisen voldoen (zoals een ND-vergunning, uitvoerige intake en ondertekening Gedragscode). Daarnaast behalen steeds meer VVNL-leden met succes het Kwaliteitslabel Veiligheidsdomein.

 • Wil je dus als opdrachtgever zeker zijn van kwaliteit op het gebied van service, veiligheid en beveiliging? Kies dan voor een lid van VVNL.
 • Wil jij als bedrijf ook lid worden van VVNL? Meld je dan hier aan.

Recente Berichten

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

Schrijf je in voor de nieuwsbrief