VVNL-bijeenkomst KNVB Campus: ‘inspirerend en interessant’

In Zeist vond gistermiddag de goed bezochte VVNL-netwerkbijeenkomst plaats. Terwijl de voetballers van het Nederlands Elftal – beveiligd door VVNL-bedrijven! – over de KNVB Campus naar hun hotel fietsten, vertelde Serdar Gözübüyük binnen aan VVNL-leden over de (veiligheids)uitdagingen van een topscheidsrechter: in én rondom het veld. En wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij de organisatie van een voetbalwedstrijd op het hoogste niveau? KNVB-veiligheidsadviseur Matthijs Wiersma gaf een kijkje achter de schermen.

Inspirerend en interessant
Tijdens de aansluitende borrel op het Oranjeplein ontvingen alvast een aantal succesvol gecertificeerde leden het Kwaliteitslabel Veiligheidsdomein. Tientallen andere VVNL-leden zijn de komende maanden aan de beurt! “Een inspirerende netwerkbijeenkomst. Ook de locatie was bijzonder. En wat zeker interessant genoemd mag worden, was de voordracht van topscheidsrechter Serdar Gözübüyük!”, aldus een van de eerste reacties.

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief