Geldfit: Tijdelijk Noodfonds Energie

Het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein en VVNL lanceerden in 2023 – met dank aan MKB-Nederland – samen met Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR) de website: Geldfit.nl/veiligheidsdomein.

Informatie & tips
Op de website vinden werknemers en medewerkers van VVNL-leden meer informatie én nuttige tips over geldzaken. Zoals een anonieme Geldfit-test om te kijken hoe ze er financieel voor staan. Bespaartips om te besparen op energie. Of de online potjes-check: een tool zodat elk huishouden weet voor welke toeslagen en regelingen ze in aanmerking komen.

Tijdelijk Noodfonds Energie
Sinds deze week is ook het Tijdelijk Noodfonds Energie weer open. Er geldt in 2024 namelijk geen energietoeslag en geen prijsplafond. Het Noodfonds helpt daarom huishoudens met lage inkomens en een hoge energierekening om energieschulden te voorkomen. Via het Tijdelijk Noodfonds Energie kunnen mensen in aanmerking komen voor steun voor een periode van zes maanden.

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief