VBe NL heet voortaan VVNL

Het is zover! De voorgenomen naamswijziging van VBe NL naar VVNL is een feit. Vanaf vandaag heet Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL): Vereniging Veiligheidsdomein Nederland (VVNL). Dé brancheorganisatie voor ondernemers in het veiligheidsdomein. Waarom? Omdat de diversiteit aan professionele diensten die onze leden aanbieden – op het gebied van service, veiligheid en beveiliging – beter tot uitdrukking komt in deze nieuwe verenigingsnaam. Een nieuwe naam, mét een nieuw logo. Maar onze kernwaarden blijven natuurlijk onveranderd: gelijkheid, transparantie en kwaliteit.

Check onze (nieuws)berichten voortaan op deze nieuwe VVNL-verenigingssite: veiligheidsdomein.nl.

 

 

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief