Veiligheidsdomein Academy

Met een luisterboek over Brain Balance of een online cursus ‘Gezonde leefstijl’ op vakantie. Bladeren door een online editie van het Algemeen Dagblad of de Volkskrant. Of tijdens de zomerweken beter leren plannen en organiseren dankzij de e-learning ‘Projectmanagement’.

Veiligheidsdomein Academy
Op de online academy veiligheidsdomein.leert.nl – sinds 2022 aangeboden door het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein – vinden werknemers van VBe NL-leden ook tijdens de zomer een ruim aanbod aan online opleidingen, testen en audioboeken over uiteenlopende onderwerpen. Van praktische cursussen over leidinggeven of werken met computersoftware tot luisterboeken over persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Persoonlijk leerbudget
Onder het motto ‘een leven lang leren’ kunnen medewerkers in het veiligheidsdomein dankzij het persoonlijk leerbudget toegang krijgen tot de portal. Uiteraard is veiligheidsdomein.leert.nl ook beschikbaar voor VBe NL-leden zelf.

Recente Berichten

NVB veroorzaakt onnodig onrust

The Protection Company BV

Wil de echte pa(a)shaas opstaan?

AA-Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief