Nieuws van onze leden

De teller staat inmiddels op 199: het duurt niet lang meer of VBe NL doorbreekt de grens van 200 leden. Wat doen (de medewerkers van) onze leden zoal in het veiligheidsdomein? Een korte impressie van enkele hoogtepunten en werkzaamheden.

 • Bewaking GelreDome
  Sinds begin dit jaar verzorgt Andor Security de huisbewaking voor stadion GelreDome in Arnhem. Het stadion is niet alleen de thuisbasis van voetbalclub Vitesse, maar ook de concertlocatie van evenementen zoals de Snollebollekes Concerten. “Met een vast team zullen wij ons aandeel hebben in het behoud van de veiligheid op deze mooie locatie”, meldt Andor Security, toonaangevend in hondenbewaking, trots.

 • Beste praktijkopleider 2023
  F4SEC Security-medewerker Kitty Hanegraaf is in april door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) gekozen tot beste praktijkopleider 2023 in de sector zakelijke dienstverlening en veiligheid. Gefeliciteerd! Deskundig en met veel enthousiasme begeleidt Kitty mbo-studenten tijdens hun stage: “Bij F4SEC Security vinden we het belangrijk dat studenten in de praktijk leren. En vanuit onze visie zijn we in staat om vakbekwame beveiligers op te leiden die naast kennis en kunde ook onze bedrijfsnormen en waarden meenemen: nu en in de toekomst.”

 • Baanbrekend: SpiderControl
  Nimo Drone Security presenteerde in maart tijdens de ASIS Europe Conference in Rotterdam de baanbrekende beveiligingsoplossing SpiderControl; een combinatie van geavanceerde technieken op basis van AI en robotica. Spider Control bestaat uit een aantal innovaties: SensorWeb (low power sensoren), de Security App (het meldingssysteem voor de beveiliger), een Security Dashboard (zodat de beveiliger of security manager de meldingen en de activiteiten binnen het SensorWeb kan monitoren) en de Security Drone (voor alarmverificatie vanuit de lucht).

 • Beveiliging opvanglocaties
  Investeer in goede beveiliging bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen, stelt Dutch Crowd Security in een artikel op hun website. Gezien de grote aantallen vluchtelingen en de vraag naar opvanglocaties, wordt van gemeenten gevraagd om snel te handelen. Maar door deze snelheid komt de kwaliteit van de opvang in het geding. “Beveiligers moeten niet alleen letten op de veiligheid van de vluchtelingen en de omgeving, maar ook preventief handelen om spanningen te voorkomen. Ook de brandveiligheid bij opvanglocaties is een onderwerp waar goed over nagedacht moet worden.”

 • Beveiligingspartner SugarCity Events
  More2Safety Events is sinds kort de nieuwe beveiligingspartner van SugarCity Events. De voormalige suikerfabriek SugarFactory in Halfweg is tegenwoordig een prachtige, industriële evenementenlocatie met meer dan 8.000 vierkante meter aan eventoppervlakte. “Wij ondersteunen het team van SugarCity Events met veel enthousiasme, zodat ieder evenement een onvergetelijke – en veilige – gebeurtenis wordt”, aldus More2Safety Events.

Recente Berichten

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief