Sociaal Fonds Veiligheidsdomein & Geldfit

Deze week opende koningin Máxima de Week van het geld: een campagne voor meer financiële bewustwording bij jongeren. Grip krijgen op je geld is ook voor volwassenen een belangrijk onderwerp. Want wist je dat 1 op de 5 huishoudens in Nederland elke maand moeite heeft om de rekeningen te betalen? Het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein lanceert daarom – met dank aan MKB-Nederland en namens alle leden van brancheorganisatie VBe NL – samen met Stichting Nederlandse Schuldhulproute (NSR) de website: Geldfit.nl/veiligheidsdomein.

Informatie & tips
Op de website vinden werknemers en medewerkers van VBe NL-leden meer informatie én nuttige tips over geldzaken. Zoals een anonieme Geldfit-test om te kijken hoe ze er financieel voor staan. Bespaartips om te besparen op energie. Of de online potjes-check: een tool zodat elk huishouden weet voor welke toeslagen en regelingen ze in aanmerking komen. Heeft iemand vragen of zorgen over geld? Dan is bellen, gratis en anoniem, ook een optie: 0800 – 8115.

Werkgevers kunnen Geldfit onder andere via posters, flyers en mailings onder de aandacht brengen.

 

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief