Dag van de Ondernemer

Wist je dat het vandaag, vrijdag 18 november, de Dag van de Ondernemer is? Een dag waarop ondernemerschap gevierd wordt en MKB-Nederland stilstaat bij het belang van ondernemers voor Nederland. Ook VBe NL deelt graag een thumbs up uit aan alle leden.

Globe Group
Een goed voorbeeld van actief ondernemerschap geeft Ilse Roozegaarde, directeur van Globe Group. Onlangs organiseerde ze een seminar over de inzet van beveiligers tijdens evenementen. De kernvraag: Hoe kom je als vergunningverlener tot een goed onderbouwde beoordeling van de benodigde inzet van beveiligers op evenementen? Het antwoord ‘per evenement de juiste inzet van beveiliging bepalen en niet werken met een vaste staffel van 1 beveiliger op 250 bezoekers’ is volgens haar vast bekend bij andere VBe NL-leden.

Partijen samenbrengen
Maar volgens Roozegaarde helpt het om verder te kijken dan alleen je opdrachtgevers. “Wil je in je regio dezelfde visie krijgen over lopende zaken, ook met vergunningverleners die niet altijd beschikken over up-to-date kennis van het beveiligingsvak? Dan moet je soms de stoute schoenen aantrekken en alle partijen samenbrengen om je doel te bereiken.”

Meer informatie over het seminar van Globe Group vind je hier.

Recente Berichten

NVB veroorzaakt onnodig onrust

The Protection Company BV

Wil de echte pa(a)shaas opstaan?

AA-Security

Schrijf je in voor de nieuwsbrief