Alpha Security eerste beveiligingsbedrijf dat werknemers laat meedelen in de winst

Dat Alpha Security zijn werknemers op nummer één zet zie je meteen als je hun site bezoekt. Ze willen graag de beste mensen en ze zijn bereid daarin te investeren. Medewerkers kunnen profiteren van een hele lijst met voordelen zoals opleidings- en sportfaciliteiten, krijgen 1000 euro meer salaris omdat ze verbonden zijn aan de cao Veiligheidsdomein (Alpha Security is lid van de VBe NL). Tevens is er ruimte om reservist te worden en als klap op de vuurpijl delen werknemers nu ook mee in de winst.

Peter Hoes, directeur van Alpha Security: “Wij zijn de eerste in de beveiligingsbranche die werknemers laat meedelen in de winst. We hebben, net als zovelen te maken met arbeidsmarktkrapte en we willen altijd kwaliteit leveren aan onze klanten. Daarom hebben we besloten om werknemers een winstuitkering te geven die toeneemt naarmate je langer bij ons blijft werken. Dit stukje extra waardering geven we graag.”

Alpha Security levert graag kwaliteit aan zijn opdrachtgevers. Ze hebben een netwerk aan trouwe partners en beveiligen oa ambassades, residenties, hoog-risico-objecten, zorginstellingen, overheden, internationale bedrijven, spraakmakende evenementen, leveren SUS-team bikers en doen nog veel meer.

‘’Ons netwerk aan opdrachtgevers hebben wij te danken aan onze professionele maar vooral ook persoonlijke aanpak,” zegt Peter. “Onze partners kennen ons en wij kennen hen. Het is een geoliede samenwerking. Het team bij Alpha Security voelt als familie. Dat heb ik altijd voor ogen gehad. Diezelfde cultuur heb ik ervaren bij de Luchtmobiele Brigade en die heb ik samen met mijn managementteam naar Alpha Security vertaald. Samen de beste zijn, dat is wat ons drijft.’’

“We zijn daarom blij met het lidmaatschap van de VBe NL waar de cao Veiligheidsdomein van toepassing is. Deze cao biedt ook vele voordelen voor werknemers zoals een hoger loon, inspraak als werknemer in de cao, opleidingsbudget en een Sociaal Fonds waar onze werknemers terecht kunnen met vragen op het gebied van arbeidsrechtelijke en opleidingszaken. Dat past natuurlijk goed in onze bedrijfscultuur.”

https://www.alphasecurity.nl/winstuitkering

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief