VBe NL in de media over de tekorten aan beveiligers

Diverse media wisten de VBe NL wel te vinden deze week. Tekorten van beveiligers waren de headlines in de media afgelopen week. Inhuldigingen van voetbalploegen en vliegvakanties via Schiphol liepen niet zoals gepland. Leon Vincken, directeur van VBe NL werd regelmatig gevraagd naar hoe deze tekorten ontstaan zijn en hoe hier mee om te gaan. In diverse kranten werd hij geciteerd, zoals o.a in Zeelandnet:

“Al voor de coronacrisis was er sprake van een tekort aan personeel. Evenementenbeveiliging heeft een hoge piekbelasting en hoge percentage flexwerkers. Die mensen hebbn veelal ergens anders werk gevonden tijdens de pandemie,” aldus Leon.

We adviseren beveiligers sowieso te kiezen voor beveiligingsbedrijven die lid zijn van de VBe NL. De VBe NL is een pré voor beveiligers gezien de cao Veiligheidsdomein die gunstig is en blijft voor werknemers met een netto voordeel van 1000 EURO op jaarbasis. Ook promoten we de vacatures van onze leden en doen we er alles aan om concurrend te blijven wat betreft loon.

Werken in onze branche biedt veel kansen met natuurlijk een prachtbaan in het veiligheidsdomein om samen te werken aan de veiligheid van Nederland.

 

 

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief