VBe NL betreurt overlijden Bill van Oudheusden

Het bestuur en directie van VBe NL heeft met leedwezen kennis genomen van het overlijden van Bill van Oudheusden op de veel te jonge leeftijd van 65 jaar.

Hij was één van de oprichters van onze vereniging in 1996 en geldt als één van de ‘founding fathers’ van wat nu VBe NL is. Hij heeft de basis gelegd voor de professionaliteit van het beveiligen van evenementen. Directeur Leon Vincken van VBe NL: “Hij was een bouwer en verbinder. Hij probeerde altijd partijen bij elkaar te brengen. Dat was zijn sociale drijfkracht. Wij zijn zeer geschokt door zijn plotselinge overlijden.”

Internationaal

Hij was niet alleen in Nederland actief in de beveiligingsindustrie, maar stond internationaal ook zijn mannetje. Hij zwierf over de gehele wereld en deed onder andere opdrachten voor nationale overheden en ook op internationaal niveau. Vele gerenommeerde opdrachtgevers hebben zijn kennis op safety-zaken ingeroepen.  Vincken: “Met zijn overlijden verliezen wij een grote, zowel letterlijk als figuurlijke topper in de beveiliging- en safetywereld. Wie kent hem niet. Wij wensen zijn familie, vrienden en kennissen alle sterkte om dit grote verlies te dragen.”

Op vrijdag 1 oktober is er van Bill afscheid genomen in het crematorium van Rotterdam.

Recente Berichten

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief