Werknemers wijzen weg voor nieuwe cao Veiligheidsdomein

Alle medewerkers op wie de cao Veiligheidsdomein van toepassing is, ontvangen volgende week een link naar de digitale vragenlijst. Deze moeten de onderhandelaars de weg wijzen voor het succesvol afsluiten van een nieuwe cao Veiligheidsdomein. Het invullen van de vragenlijst duurt 10 tot 15 minuten. Invullen kan tot 2 september.

Cao-onderhandelingen

VBe NL en De Unie starten na de zomer met de cao-onderhandelingen met het doel om de cao in oktober af te sluiten. Beide partijen hechten veel waarde welke onderwerpen werknemers belangrijk vinden. Alle medewerkers kunnen meedoen aan de digitale vragenlijst, ook werknemers die geen lid zijn van een vakbond.

Anonimiteit

Alle medewerkers ontvangen een link naar de vragen. De antwoorden worden verzameld door het externe onderzoeksbureau InnerVoice. Het is voor de werkgever of anderen niet mogelijk om via de resultaten te herleiden wie wat heeft ingevuld.

Cao Veiligheidsdomein blijft van toepassing

De nieuwsberichten dat de cao Veiligheidsdomein vanwege een rechterlijke uitspraak niet langer van toepassing zou zijn, zijn onjuist. Voorzitter Leon Vincken van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein: “Voor alle werknemers die werken bij VBe NL-bedrijven blijft de cao Veiligheidsdomein van toepassing. Deze cao is juist van alle medewerkers en niet van alleen de vakbonden.” Lees hier meer over op de website van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein. Lees hier de brief over de vooraankondiging deelname Digi-C.

 

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief