Gratis scholingsaanbod voor medewerkers

Vakbond De Unie biedt vanuit de NL Leert Door-subsidie gratis (scholings)trajecten aan voor medewerkers.

VBe NL heeft bij vakbond De Unie voor alle medewerkers van VBe NL leden 100 gratis scholingstrajecten gereserveerd voor de komende zes weken. De scholingstrajecten zijn voor iedereen die ambities heeft en zichzelf succesvol wil blijven ontwikkelen.

Verschillende soorten scholingstrajecten met coach

Er zijn verschillende soorten scholingstrajecten beschikbaar, zoals: ‘inzicht in mijn kwaliteiten’, ‘werken aan persoonlijk ontwikkelplan’ en ‘fit voor de toekomst’. De scholingstrajecten zijn opgebouwd uit meerdere modules en heel gevarieerd. Een traject bevat content van 16 uur aan e-learnings, webinars, we-learnings en/of podcasts. Daarnaast ontvangt de medewerker een persoonlijke coach ter begeleiding van het traject en om maatwerk te leveren om te werken aan de toekomst van de medewerker. Het totale aanbod (scholings)trajecten van vakbond De Unie is beschikbaar tot eind 2021 zolang de voorraad strekt. Medewerkers kunnen zich gratis aanmelden via www.twst.nl.

Enthousiast

Directeur Leon Vincken: ”VBe NL is enthousiast om in samenwerking met De Unie, extra te kunnen investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Met het aanbod van NL Leert Door, maken we plaats voor medewerkers om zich de komende periode, kosteloos, te versterken. En voor wie een andere opleiding zoekt kan altijd nog terecht op onze Online Academie Veiligheidsdomein en het eigen leerbudget benutten.”

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief