VBe NL in ‘Helden van Nu’ (SBS6) – 25 april a.s.

Ons lid Intergarde uit Maastricht heeft meegewerkt aan tv-opnamen van het programma ‘De Helden van Nu’. Kevin Brouwer presenteert het programma samen met Nance Coolen. In De Helden van Nu verrassen Kevin en Nance lokale helden door heel Nederland. Lokale helden die in de frontlinie staan voor een veilige en gezonde maatschappij (zoals de beveiligingsbranche).

Uitzending 25 april

Inmiddels zijn de opnamen bij ons lid Intergarde in onze VBe NL vestigingsplaats Maastricht afgerond. Aan het woord komen directeur Joost van den Boorn, Sanne Bastings (hoofd meldkamer) en Peter Sevenich (mobiele surveillant, onder). De uitzending van Intergarde is te zien op SBS6: zondag 25 april om 16.30 uur, herhalingen op zaterdag 1 mei om 11.00 uur en zaterdag 18 september om 11.30 uur. Op Net5 is de uitzending zaterdag 1 mei om 14.15 uur.

 

Recente Berichten

YT Security B.V.

BNL Security

25 aanmeldingen na lancering hernieuwd Kwaliteitslabel

SureCare

Schrijf je in voor de nieuwsbrief