VBe NL blij en trots met taakstrafverbod

Gisteren heeft de Tweede Kamer ingestemd met een taakstrafverbod bij geweld tegen publieke dienstverleners zoals beveiligers en verkeersregelaars. Directeur Leon Vincken van VBe NL: “We zijn hiermee zeer blij. Dit is een duidelijk signaal en blijkbaar helaas noodzakelijk. Voor verkeersregelaars en beveiligers die over het algemeen in de publieke ruimten actief zijn een prima steun in de rug.” VBe NL hoopt dat ook de 1e Kamer hiermee instemt en snel op dit wetsvoorstel een klap geeft.

Trots

“Dit mede dankzij VBe NL tot stand gekomen! Daar ben ik dan wel trots op. Dik een jaar geleden zaten we hiervoor bij de minister. Verkeersregelaars en beveiligers: daar blijf je van af! Binnenkort treffen we de minister weer op werkbezoek bij een van onze leden”, aldus Vincken.

Lees meer in de blog van Leon Vincken

 

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief