Videoboodschap directeur Leon Vincken VBe NL

Met een videoboodschap steekt directeur Leon Vincken alle leden van VBe NL een hart onder de riem.

In zijn videoboodschap blikt hij terug op dit “complexe coronajaar”.  Met VBe NL gaat het boven verwachting goed en blijft het ledental boven de 130. “We hadden een dal verwacht, maar zien groei. Er is veel innovatie en ook dat is ondernemerschap.” Een voorbeeld daarvan is volgens Vincken de aansluiting van zzp’ers bij VBe NL.

Coronabanen

In zijn videoboodschap hamert hij er opnieuw op dat de zogenaamde coronabanen niet vervuld mogen worden door personeel dat daarvoor niet is opgeleid. Minister Grapperhaus wil deze banen ter ondersteuning van politie en boa’s. “Het kan niet zo zijn dat jullie banen naar horecamedewerkers gaan, ook al is er begrip voor deze werknemers”, aldus de VBe NL-directeur in de video.

Ambitie

VBe NL heeft veel ambitie voor het nieuwe jaar en wil groeien naar 150 leden. Waar mogelijk wil het bestuur zich laten zien in de regio. Als het kan fysiek, maar dat hangt uiteraard af van de ontwikkeling van het coronavaccin. Leon Vincken: “Namens bestuur en werkorganisatie wens ik jullie een hele fijne feestmaand en een goed begin van 2021. Ik wens iedereen een topgezondheid en een toponderneming.”

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief