VBe NL dankt leden op ‘Dag van de Ondernemer’

MKB-Nederland houdt vandaag (20 november) voor de vijfde keer de ‘Dag van de Ondernemer’. In Nederland zijn ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land.

Trots op creativiteit

Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. VBe NL ondersteunt deze dag niet alleen, maar grijpt deze dag ook aan om alle leden te danken voor hun inzet. Directeur Leon Vincken: “Wij zijn trots op onze leden die in deze moeilijke tijden heel veel creativiteit aan de dag leggen. Wij hebben daar ontzettend veel respect voor. Daarom is het goed hierbij op de ‘Dag van de Ondernemer’ bij stil te staan. Hulde aan de mkb-ondernemer.’

Durf

MKB-Nederland en VBe NL vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Uitdaging

Ondernemen is de toekomst uitdagen. Een toekomst die ongewis is en blijft. Maar ook in onzekere tijden is VBe NL vol aandacht voor haar leden en steun in voor en tegenspoed. Voorzitter Hoes sprak eerder vanachter zijn dagelijkse werkplek bij Alpha Security zijn leden toe en daagt hun ondernemerschap uit met veel begrip voor diegene die nu even geen toekomst zien.

Meer informatie op de website van de ‘Dag van de Ondernemer’

Recente Berichten

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Schrijf je in voor de nieuwsbrief