Zzp’ers van harte welkom bij VBe NL

De (online) Algemene Ledenvergadering (ALV) van VBe NL nam woensdag 17 juni een historisch besluit. Ondernemers met een zzp-constructie kunnen zich aansluiten bij onze vereniging. Directeur Leon Vincken van VBe NL is ingenomen met dit besluit: “De wens lag er al langer om zzp’ers aan ons te binden. We hebben hierover duidelijke afspraken kunnen maken met de Belastingdienst. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om schijn-zzp’ers, maar om ondernemers. Het ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Het bestuur is trots op dit besluit.”

Herbenoeming bestuursleden

De ledenvergadering stemde verder in met het voorstel om Wilco Huijer (algemeen bestuurslid) en Joost van den Boorn (penningmeester en vice-voorzitter) voor een nieuwe termijn van drie jaar te herbenoemen. Van den Boorn gaf als penningmeester een toelichting op de positieve financiële cijfers over 2019. Niet voor niets had voorzitter Peter Hoes in het voorwoord bij het jaarverslag gesproken over “een gouden jaar”. Dat neemt niet weg dat er zorgen zijn vanwege het coronavirus. “We liggen echter goed in de markt. Ook in deze tijden groeien we sterk en tellen inmiddels 130 leden”, aldus Joost van den Boorn. De ALV verleende het bestuur unaniem decharge voor het gevoerde financiële beleid.

Kwaliteit- en gedragsnormen

Met de komst van een interne toetsingscommissie worden de gedragsnormen van de vereniging onderstreept. VBe NL kent grote waarde toe aan de naleving van kwaliteit- en gedragsnormen. Het Kwaliteitslabel Beveiliging en de cao Veiligheidsdomein zijn hier onderdeel van. De ledenvergadering bevestigde deze koers en stemde hiermee volmondig in. 

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief