VBe NL-lid Hofstad Security in reportage AD

Ons lid Hofstad Security (Den Haag) stond centraal in een reportage van AD Haagsche Courant.

Het centrale punt in de reportage is het personeelstekort in de branche. De kop van het artikel luidt dan ook: Beveiligingsbranche snakt naar nieuwe mensen. ‘Het is geen superleven, maar biedt wel kansen.’

Gevarieerd

In de reportage in het AD Haagsche Courant wordt duidelijk dat de baan van beveiliger tegenwoordig heel gevarieerd is. Kandidaten die bij Hofstad Security beginnen doen daarom zo breed mogelijk ervaring op ‘zodat ze overal iets van afweten’. Ze gaan aan de slag in musea, theaters, evenementen en gebouwen. Beveiliger Rob van Zee van Hofstad Security zegt in het artikel: ,,Maar het biedt wel iedereen kansen. Je hebt geen vooropleiding nodig. Je kan ook zelf bepalen hoeveel uren je werkt en wat voor soort beveiliging je wilt doen. Je kan bijvoorbeeld ook alleen in het evenementenseizoen werken en het daarna rustig aan doen. Het is een stuk vrijheid die je hebt.’’

Lees hier het volledige artikel

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief