Mijlpaal VBe NL: 100e lid!

Dynamic Security uit Almere is het 100e lid van VBe NL. Een felicitatie voor eigenaar Regillio Sno.

Hiermee heeft de vereniging een mijlpaal bereikt en wordt duidelijk dat steeds meer ondernemers de meerwaarde van een lidmaatschap ontdekken. De eigenaar van Dynamic Security is Regillio Sno die al bijna 20 jaar in de beveiliging werkt. Hij begon zijn loopbaan als portier in de horeca. Sinds 6 jaar heeft hij een eigen bedrijf met 35-40 werknemers. “Ik richt mij vooral op de horeca- en evenementenbeveiliging. Maar ik doe op aanvraag ook winkelbeveiliging en artiestenbegeleiding, maar daar ligt niet de prioriteit”, aldus Regillio Sno.Enkele evenementen die zijn bedrijf beveiligt: Kwakufestival en het Keti Koti festival in zowel Amsterdam als Almere. In Amsterdam doet hij dit in opdracht van ISG Beveiliging (hoofdaannemer). Ook beveiligt zijn bedrijf Lumièrepark in Almere.

Veel voordelen lidmaatschap

Hij heeft een bewuste keus gemaakt met het lidmaatschap van VBe NL. “De maatschappij verandert en de cao Particuliere Beveiliging is algemeen verbindend verklaard. Ik zie veel voordelen in een lidmaatschap van VBe NL, zoals inspraak op de cao Beveiliging en netwerken. Als lid van VBe NL heb ik nu een stem. VBe NL maakt zich ook hard voor je. Ik voelde me meteen welkom en serieus genomen.”

Sluit u ook aan bij de grootste vereniging voor ondernemers in het veiligheidsdomein? Bekijk hier de toegevoegde waarde van een lidmaatschap of laat u persoonlijk door VBe NL informeren.

Foto: Namens VBE NL feliciteert Niels van Tol Regillio Sno met het lidmaatschap van onze vereniging

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief