VBe NL feliciteert NVB met nieuwe voorzitter

Oud-minister Ard van der Steur wordt de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Veiligheidsbranche (NVB).

Voorzitter Peter Hoes van VBe NL feliciteert de heer Van der Steur van harte met deze voorgenomen benoeming in april op de Algemene Ledenvergadering van de NVB. “We hopen voor de toekomst op een constructieve samenwerking met de heer Van der Steur als voorzitter van de NVB, waarbij onze beide organisaties de belangen van ondernemers en hun werknemers in het veiligheidsdomein, in het bijzonder die van onze wederzijdse leden, meer in lijn weten te brengen”, aldus Peter Hoes.

Op dit moment is er vooral verschil van inzicht tussen beide brancheorganisaties over de manier hoe arbeidsvoorwaarden de komende jaren ingericht moeten worden, kwaliteit gemeten wordt en opleidingen verbreed kunnen worden. VBe NL heeft samen met vakbond De Unie ruim vijf jaar een brede sectorale cao in het veiligheidsdomein waaronder momenteel 20% van de werknemers in de sector valt en groeit richting de 100 leden.

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief