VBe NL-lid Intergarde neemt Fortas over

Beveiligingsbedrijf Intergarde – lid van VBe NL – heeft het volledige aandeelhouderschap van Fortas verkregen. Fortas is in 2012 opgericht als joint venture tussen Intergarde en de Nimo Security Groep te Valkenswaard, beide partijen waren 50% eigenaar. Deze samenwerking is destijds aangegaan voor een periode van 7 jaar. Aangezien deze termijn dit jaar verstrijkt, hebben beide partnerorganisaties de samenwerking geëvalueerd. Uiteindelijk hebben beide partijen ermee ingestemd dat het 50% aandeel van Nimo overgenomen wordt door Intergarde. “De overname van het aandeelhouderschap door Intergarde is een logische vervolgstap.” verklaart Joost van den Boorn (directeur Intergarde & Fortas) en bestuurslid van VBe NL in een persbericht.

Volgende fase samenwerking Nimo en Intergarde

Hiermee is de samenwerking tussen Nimo en Intergarde niet ten einde. Integendeel, de samenwerking gaat juist een volgende fase in. Per 10 januari j.l. heeft Intergarde namelijk een 50% belang genomen in Nimo Dog & Event Security BV. Joost van den Boorn: “Intergarde is totaalleverancier op het gebied van beveiliging. Ons dienstenpakket was al erg uitgebreid en middels hondenbewaking maken we dit pakket compleet.”

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief