VBe NL-lid CTSN wint aanbesteding Schiphol

Het beveiligingsbedrijf CTSN, onderdeel van ICTS Europe, kan met trots mededelen dat zij de dienstverlening van het nieuwe security filter op Schiphol gegund heeft gekregen.

CTSN is lid van VBe NL. De opdracht zal worden ingevuld door middel van een nieuw securityproces voor passagiers die een transfer moeten maken op Schiphol. Het security filter wordt eind 2018 operationeel en zal worden toegepast op Schengen en niet-Schengen reizigers. Deze dienstverlening zal worden aangevuld met de inzet van speurhonden van DiagNose Netherlands B.V., ook onderdeel van de CTSN Group.

“Deze opdracht staat voor een nieuw tijdperk voor CTSN. We zijn sinds 2010 actief op Schiphol en dit is de eerste keer dat CTSN is geselecteerd door Schiphol als directe leverancier van beveiligingsdiensten voor het Passenger Screening Checkpoint. Ik zie dit als een mooie kans om onze talenten in te zetten en CTSN’ betrokkenheid bij de luchthaven en haar klanten te laten zien”, aldus Adan Morik, General Manager van de CTSN Group.

De CTSN Group is actief in de luchtvaart-, objectbeveiliging- en speurhondensector met ruim 400 collega’s in dienst. Zij is een dochteronderneming van ICTS Europe en sinds 2003 actief op de Nederlandse beveiligingsmarkt. ICTS Europe heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de luchtvaartbeveiliging en er werken ca. 16.000 collega’s verdeelt over 24 verschillende landen.

VBe NL feliciteert CTSN van harte met dit mooie resultaat!

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief