Trots op aparte cao voor Verkeersregelaars

VBe NL heeft de cao Beveiliging vertaald naar een aparte cao voor Verkeersregelaars.

Verkeersregelaars zijn sinds 2014 ondergebracht binnen de werkingssfeer van de cao Beveiliging. Recent heeft VBe NL tijdens een tweetal bijeenkomsten kennis gemaakt met een groep nog niet aangesloten verkeersregelaarsondernemers. Zij zijn positief dat er een cao is voor verkeersregelaars maar nog huiverig om deze toe te passen door de forse concurrentie in de branche. Een fenomeen dat bekend is in de hele beveiligingsbranche. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en goede arbeidsvoorwaarden worden ook voor deze groep belangrijker. Niet alleen voor werknemers, maar ook voor de continuïteit van de onderneming.

Bundeling van alle cao-afspraken

VBe NL heeft de cao Beveiliging vertaald naar een aparte cao voor Verkeersregelaars. Deze uitgave bundelt alle cao-afspraken die van toepassing zijn op de verkeersregelaars. Hiermee is er een praktische uitgave voor dagelijks gebruik en hebben verkeersregelaars voor het eerst in de geschiedenis duidelijk zichtbaar een eigen cao. VBe NL is trots op deze ontwikkeling en ziet uit naar een verdere groei en professionalisering van de branche. VBe NL zal met vakbond De Unie de cao verder ontwikkelen en hierbij werknemers en werkgevers nauw betrekken.
Verkeersregelaars met wie recent contact is geweest, zijn positief over deze ontwikkeling en hopen dat hun werkgevers bereid zijn om de cao toe te passen. Enkele verkeersregelaars meldden zelfs dat zij nadenken om een overstap te maken naar een werkgever waar zij wel recht hebben op de cao voor Verkeersregelaars. Zij willen werken voor werkgevers die hen voorzien in loonsverhogingen en loon dat hoort bij hun functie-uitoefening.

Belangrijke downloads

Download hier de cao voor Verkeersregelaars!

Bent u een werkgever voor verkeersregelaars en nog geen lid?
Profiteer dan van ons speciale instaptarief en bouw mee aan een sterke vertegenwoordiging en belangenbehartiging voor de branche verkeersregelaars. Bied uw werknemers goede arbeidsvoorwaarden en investeer in de continuïteit van uw onderneming. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een lidmaatschap en waarom VBe NL de juiste partner en netwerk voor u is.

Bent u verkeersregelaar en op zoek naar een werkgever die de cao voor Verkeersregelaars hanteert?
VBe NL-werkgevers zijn naar u op zoek.
Wilt u bij een van onze bedrijven werken? Geen probleem als u zich herkent in wat we hier schrijven, stuur uw CV en vertel ons waarom u vindt dat u bij ons zou moeten werken. Wij zoeken in uw regio voor een match. Stuur die naar info@vbe.biz.

Recente Berichten

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Schrijf je in voor de nieuwsbrief