Partnerschip SDR Academy en VBe NL voor kwaliteitsbevordering

SDR Academy Nederland gaat per 1 oktober 2017 een partnership aan met VBe NL voor kwaliteitsbevordering van werknemers werkzaam bij leden van onze vereniging.

De samenwerking volgt op een introductie van SDR Academy Nederland tijdens het VBe NL-symposium op 10 maart 2017 en een aansluitende SDR kennismakingsdag voor werkgevers en beveiligers. VBe NL heeft de meerwaarde van de Search, Detect en React methode mogen ervaren en wil met dit partnership deze methode collectief aanbieden. Met een SDR-training kunnen beveiligers normaal en afwijkend gedrag herkennen en vervolgens door uniforme communicatie uitwisselen met partners in het werkveld. Hierdoor zullen publieke en private partijen sneller en effectiever met elkaar en met het publiek kunnen samenwerken. SDR Academy wil deze methodiek in samenwerking met de VBe NL verder brengen naar relevante werkvelden waar de beveiliging actief is en daarmee de safety awareness van werknemers in bedrijven, die geen beveiliger zijn, verhogen.

Recente Berichten

VVNL groeit: meer leden (283) en meer omzet

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Schrijf je in voor de nieuwsbrief