Verkeersregelaar, informeer uw werkgever!

Bedrijven voor verkeersregelaars hebben al sinds 2014 de keuze voor een eigen cao! Dat kan met een keuze voor de cao Beveiliging, die overeengekomen is door vakbonden De Unie en CNV Vakmensen met VBe NL.

Hierin zijn verkeersregelaars opgenomen. Uw werkgever kan deze cao voor u toepassen als deze lid is van VBe NL. Hiermee is er een goede en volwaardige cao met een eigen loon- en functiegebouw voor verkeersregelaars, vakantiedagen, verlofregeling, reiskosten en nog veel meer afspraken die in Nederland in cao’s worden opgenomen. Als genoeg werkgevers lid worden van VBe NL dan kan de Cao Beveiliging Algemeen Verbindend Verklaard worden door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Vanaf dat moment is er voor alle verkeersregelaars een wettelijk recht op deze cao. Daarom roepen wij verkeersregelaars op de eigen werkgever hierover te informeren.

Kijk voor meer informatie voor verkeersregelaars elders op onze website of lees de brief voor uw werkgever. Bent u werkgever en wilt u direct contact? Mail dan rechtstreeks naar info@vbe.biz.

 

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief