Intro over nieuwe opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca

Het Sociaal Fonds Cao Beveiliging heeft een korte toelichtende introvideo laten maken over de nieuwe opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca.

Deze opleiding is er speciaal voor personeel in het middenkader werkzaam in de horeca- en evenementenbeveiliging. De opleiding is in opdracht van het Sociaal Fonds Cao Beveiliging ontwikkeld, samen met praktijkexperts uit het veld. VBe NL maakt onderdeel uit van het bestuur van het sociaal fonds. De opleiding CBEH, op werk- en denkniveau van niveau 3, bouwt voort op de bestaande basisopleidingen Event Security Officer (ESO) en Horecaportier. De opleiding geldt als een extra kwaliteitsimpuls voor bedrijven die willen investeren in een goed middenkader.

Waarom deze opleiding?

In de intro gaan Syan Schaap (directeur) en Roelf Pot (docent van de opleiding) van het Safety Event Institute (ESI) in op enkele vragen over de nieuwe opleiding. Onder andere beantwoorden ze de vraag waarom deze opleiding is ontwikkeld en voor wie deze opleiding bedoeld is. ESI heeft de studie samengesteld en verzorgt de opleiding. De opleidingskosten zijn exclusief BTW, de examinering is inclusief BTW.

Lees ook: Kwaliteitsimpuls met nieuwe opleiding Coördinator Beveiliging Evenementen Horeca

Recente Berichten

ProToGa Evenementen B.V.

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief