VBe NL-symposium verschoven naar april 2017

Het geplande VBe NL-symposium van 14 oktober in het Philips Stadion in Eindhoven is verschoven naar april 2017. Twee belangrijke sprekers konden om agendatechnische redenen 14 oktober niet aanwezig zijn.
Daarom heeft het bestuur van VBe NL besloten het symposium uit te stellen. Thema van het symposium is en blijft ‘safety awareness’.
In die toekomst zien we een aantal ontwikkelingen in een veranderende wereld met dreigingsniveaus voor spelers in de beveiliging, hun werknemers en het publiek. Wat betekent dit en hoe zorgen we samen dat deze awareness het publieke gevoel van veiligheid niet verstoort?

Nadere informatie over datum en programma volgt via onze website en VBe NL digitaal. Nog niet gratis geabonneerd op VBe NL digitaal? Meld je dan snel aan voor deze nieuwsbrief: De eerstvolgende VBe NL digitaal verschijnt medio oktober.

Nu aanmelden

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief