Nieuws (successen!) van onze leden

De laatste nieuwsupdate met successen van VVNL-bedrijven, dat is natuurlijk alweer veel te lang geleden. Inmiddels staat de teller op 265 leden: zij hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten. Wat doen (medewerkers van) VVNL-leden zoal in het veiligheidsdomein? Een korte impressie van enkele hoogtepunten:

  • De concerten van André Rieu op het Maastrichtse Vrijthof zijn elk jaar een drukbezochte belevenis. Net als afgelopen zomer was Security & Investigation Group (SIG) ook tijdens de kerstconcerten in MECC Maastricht weer medeverantwoordelijk voor de veiligheid van het event.
  • Sinds vorig jaar heeft Dutch Crowd Security de samenwerking met opdrachtgever RAI Amsterdam uitgebreid. Naast event security verzorgen ze nu ook 24/7 objectbeveiliging voor het hele congrescomplex van RAI Amsterdam.
  • Alpha Security vierde in februari op grootse wijze het 25-jarig jubileum in de Stadsschouwburg van Haarlem. Honderden genodigden werden getrakteerd op een optreden van cabaretier Roué Verveer.
  • En Crowd Safety Solutions leverde onlangs een waardevolle bijdrage aan het GLORY Kickboxing Grand Prix evenement in Arnhem.
  • D.V. Services BV & SCS Services BV kondigen met trots een nieuwe samenwerking aan. Met Utrecht Marketing: “Wij mogen in april als eerste onze meerwaarde gaan tonen op de Culturele Zondag op het Jaarbeursplein.”
  • Binnenkort (half april) is ook de nieuwe meldkamer van Veneberg Security Team B.V. (Borculo) operationeel. Meldingen van verdachte situaties worden vanaf dan digitaal doorgezet naar de mobiele surveillance. Zodat medewerkers nog sneller actie kunnen ondernemen.
  • Vanaf 1 mei verhuist Born Secure naar een kantoor in het centrum van Almere. “Deze nieuwe plek biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving, maar plaatst ons ook in het kloppende hart van de stad.”
  • R&T Security is de beveiligingspartner geworden van het Blue Light United Event, eind mei in Apeldoorn. Aan dit driedaagse sportevent doen deelnemers mee die werken bij de politie, brandweer, gemeenten (BOA’s), ambulancediensten en douane.
  • Capital Security gaat in Venlo het distributiecentrum beveiligen van modemerk Michael Kors.
  • En Ferwerda Beveiliging en Zorgbeveiliging Nederland laat weten diverse sportclubs en activiteiten te sponsoren. Ook het winnende vrouwenteam 1 van VV Oosterparkers: “Want vitaliteit is een van onze kernwaarden.”

Kwaliteit
VVNL-leden zijn niet alleen divers in de diensten die ze aanbieden. Ze zijn ook professioneel en betrouwbaar. Want om lid te worden bij VVNL moet je als bedrijf aan diverse eisen voldoen (zoals een ND-vergunning, uitvoerige intake en ondertekening Gedragscode). Daarnaast behalen steeds meer VVNL-leden met succes het Kwaliteitslabel Veiligheidsdomein. Wil je dus als opdrachtgever zeker zijn van kwaliteit op het gebied van service, veiligheid en beveiliging? Kies dan voor een lid van VVNL.

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief