Ben jij op zoek naar een vacature voor fulltime teamleider bij onze zusterorganisatie Centurion Services BV?

Een baan waar je blij van wordt? Een werkgever die blij is met jou en jij blij bent met jouw werkgever? Die baan als teamleider Services vind je bij Centurion Services BV.

Wij zijn een betrokken en sociale werkgever waar je werk en privé goed kunt regelen, alles in balans. Bij ons krijg je maatwerk in jouw rooster en kun je wel op vakantie tijdens het hoogseizoen.

Je werkt niet voor Centurion, je bent Centurion.

Een baan waar je de ruimte krijgt

Centurion Services BV is de zusterorganisatie van Centurion Beveiliging BV. Als aparte werkmaatschappij is Services BV een werkgever op  zich en richt zich op de volgende diensten:

Functieomschrijving

Als meewerkend teamleider ben jij verantwoordelijk voor het plannen, inwerken, coachen en beoordelen van collega’s; in deze leidinggevende functie faciliteer je de medewerkers, zodat deze goed voorbereid hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en medeverantwoordelijk voor de werkinstructies en de continuïteit van de opdracht.

Bij ons geen onnodige strakke regels en wij waarderen eigen initiatief.

Wij dagen je uit om te laten zien wat je kunt en het beste uit jezelf te halen. Als jij verfrissende, leuke ideeën hebt en je wilt daar iets mee doen dan kun je bij ons je gang gaan.

Natuurlijk horen daar verantwoordelijkheden bij en ben je geregeld aanwezig op onze top locaties. Ga jij nog een stapje verder en trek je werk naar je toe? Dan ben jij onmisbaar voor onze relaties.

Functie-eisen

Jouw kennis en expertise
Willen wij heel graag gebruiken voor het

Persoonlijke eigenschappen

Heb jij het DNA van Centurion?
Iedereen bij Centurion staat met beide benen op de grond en werkt goed samen. Sympathieke collega’s die alles voor elkaar over hebben. Niet voor niets is het bedrijf vernoemd naar de Romeinse Centurion – de gewone man met bijzondere taken -. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een ‘hands on’ mentaliteit. Op iedereen kun je rekenen.

Wat krijg je dan van ons?
Naast het werken in een leuke omgeving met hele bijzondere opdrachtgevers zoals de KNVB, Apple Benelux, Booking.com, Endemol Shine, Anne Frank huis, Kroonenberg Groep, en Netflix bieden wij doorgroeimogelijkheden en studiefaciliteiten.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden ook iets extra’s

Hoe we het vast willen leggen
We starten met 3 arbeidsovereenkomsten van 7 maanden waarna een vast contract aangeboden wordt. Het salaris kunnen wij altijd naar boven bijstellen afhankelijk van hoe jij je ontwikkelt.

Ben je enthousiast geworden?
Je kunt snel op gesprek komen als je maar een motivatiebrief en jouw cv opstuurt. Onze directeur, Jerry van Mechelen, kijkt uit naar jouw sollicitatie!
Telefoon: 020-486 177 6

Solliciteer naar deze leuke functie als je voldoet aan het profiel. Je wordt door de politie uitgebreid gescreend voor deze functie. Heb je een strafblad of sta je bij de politie geregistreerd vanwege criminele activiteiten? Dan kom je niet in aanmerking voor deze functie.

Organisatie

Centurion heb ik georganiseerd zoals het eeuwen geleden ook al werd gedaan. Mijn uitgangspunt is namelijk uw opdracht en wat is ervoor nodig om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren?
Vanzelfsprekend zijn dat de beveiligers, hospitality hosts of veiligheids chauffeurs maar de backoffice is even belangrijk. Onze managers, planners en degene die de facturen maakt, iedereen is betrokken.

Snel kunnen schakelen is super belangrijk voor onze opdrachtgevers. Onze 24/7 piketdienst heeft alle middelen en bevoegdheden om u snel van dienst te zijn. Het Rapid Response Team is boven de sterkte aanwezig en reageert op elke melding.