REAGEER

Ben je op zoek naar een baan waar je blij van wordt? Een werkgever die blij is met jou ?

Het is er! Wij zijn een betrokken en sociaal team waar je werk en privé goed kunt regelen, alles in balans. Bij ons krijg je maatwerk in jouw rooster en kun je wel op vakantie tijdens het hoogseizoen.

Je werkt niet voor Centurion, je bent Centurion.

Als roostermaker bij de Centurion Groep maak je onderdeel uit van de professionele afdeling planning en ben je verantwoordelijk voor het maken van de vaste roosters / forward planning.

Heb jij het DNA van Centurion?

Iedereen bij Centurion staat met beide benen op de grond en werkt goed samen. Sympathieke collega’s die alles voor elkaar over hebben. Niet voor niets is het bedrijf vernoemd naar de Romeinse Centurion – de gewone man met bijzondere taken -. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een ‘hands on’ mentaliteit. Op iedereen kun je rekenen.

Wij zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid die niet alleen de juiste mensen op de juiste plaatsen kan inzetten maar dat ook volgens de CAO Beveiliging kan doen.

Wat je gaat doen

Goed gereedschap

Is het halve werk! Je krijgt bij ons de ‘basis uitrusting’ zoals nieuwe laptop, desktop met 2 beeldschermen, smartphone, gebruik van dienstauto. Wij werken met een goed ingericht Office365 pakket en een op maat gemaakt planningssysteem.

Begeleiding

Je wordt begeleid door de planner en de directeur, Jerry van Mechelen. Samen gaan jullie het inwerktraject in en stap voor stap de functie verder invulling geven. Ook na het traject is Jerry jouw leidinggevende.

Arbeidsvoorwaarden

Kwalificaties

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt snel op gesprek komen als je maar een motivatiebrief en jouw cv opstuurt. Onze directeur, Jerry van Mechelen, kijkt uit naar jouw sollicitatie!

Telefoon: 020-486 177 6

Website: www.centurionbeveiliging.nl

Solliciteer naar deze leuke functie als je voldoet aan het profiel. Je wordt door de politie uitgebreid gescreend voor deze functie. Heb je een strafblad of sta je bij de politie geregistreerd vanwege criminele activiteiten? Dan kom je niet in aanmerking voor deze functie.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd

Salaris: €18,00 – €21,00 per uur

Organisatie

Centurion heb ik georganiseerd zoals het eeuwen geleden ook al werd gedaan. Mijn uitgangspunt is namelijk uw opdracht en wat is ervoor nodig om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren?
Vanzelfsprekend zijn dat de beveiligers, hospitality hosts of veiligheids chauffeurs maar de backoffice is even belangrijk. Onze managers, planners en degene die de facturen maakt, iedereen is betrokken.

Snel kunnen schakelen is super belangrijk voor onze opdrachtgevers. Onze 24/7 piketdienst heeft alle middelen en bevoegdheden om u snel van dienst te zijn. Het Rapid Response Team is boven de sterkte aanwezig en reageert op elke melding.