REAGEER

Mobiel surveillant bij Centurion Beveiliging BV

Ben je op zoek naar een vacature voor fulltime mobiel surveillant ?

Een baan waar je blij van wordt? Een werkgever die blij is met jou?

Die baan als mobiel surveillant vindt je bij Centurion Beveiliging BV.

Wij zijn een betrokken en sociale werkgever waar je werk en privé goed kunt regelen, alles in balans. Bij ons krijg je maatwerk in jouw rooster en kun je wel op vakantie tijdens het hoogseizoen.

Je werkt niet voor Centurion, je bent Centurion.

Functie eisen

Over Centurion Beveiliging BV, onze diensten en opdrachtgevers

Dit zijn wij

Centurion bestaat sinds 2002 en is een professionele en dynamische onderneming die zich richt op beveiliging, surveillance en service. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en instellingen in heel Nederland. Zoals Apple, Ziggo, Endemol Shine, Booking.com, KNVB-Nederlands Elftal en onder meer het Anne Frankhuis.

Dit zijn onze uitgangspunten

In de Romeinse tijd was de centurion een gewone man met bijzondere taken en zo zien wij onszelf ook. We zijn dienstbaar, werken nauwkeurig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Onze werkprocessen zijn gecertificeerd en hebben het Keurmerk Beveiliging. Ieder jaar vindt een audit plaats. We investeren doorlopend in nieuwe technologie en servicevormen. Daardoor is ons serviceniveau state of the art.

Dit is onze manier van werken

Centurion kent een platte organisatiestructuur met minimale overheadkosten. Om de kwaliteit te borgen doet directeur Jerry van Mechelen zelf de werving en selectie en hij is hands on. De kantoormedewerkers zetten zich elke dag met plezier in om onze mensen ‘in het veld’ te faciliteren. Zo kunnen die met passie en vertrouwen hun werk doen. Centurion werkt met kleine clusters met een eigen teamleider die persoonlijk contact met de klant onderhoudt.

Dit zijn onze mensen

Ruim honderd ervaren medewerkers zijn dagelijks actief in de volgende functies:

Beveiliger. Verkeersregelaar. Frontoffice medewerker. Security-host. Evenementenbeveiliger. Objectbeveiliger. Mobiele surveillant. Profiler. Beheerder. Handyman.

Dit doen wij op het gebied van welzijn en milieu

Voor Centurion is het welzijn van onze medewerkers van groot belang. Zij krijgen een goed uurloon, een gezond werkrooster en hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uniek in de branche en deze benadering leidt tot grote tevredenheid bij medewerkers én opdrachtgevers. Wij voldoen aan de eisen van de CAO en zijn gesprekspartner van de VBe NL, onze brancheorganisatie.

Centurion is aangesloten bij Emergenz, een hulpverleningsorganisatie bij traumatische incidenten.

Ook duurzaamheid en een goed milieu zijn voor Centurion belangrijk. We willen onze CO2-voetafdruk minimaal maken en werken hier voortdurend aan. Zo letten we bij de selectie van leveranciers streng op milieueisen en duurzaamheid.

Arbeidsvoorwaarden

Overige informatie

Je krijgt van ons een uniform met een mooie uitstraling. De kleding komt uit een luxe kledingzaak op het winkelcentrum Gelderlandplein en wordt netjes op maat gemaakt.

Elke afdeling heeft een eigen uitstraling.

De mobiel surveillanten rijden in comfortabele Seat personenauto’s die voldoen aan moderne milieu eisen.

Wij werken met een professioneel planningssysteem dat gekoppeld is aan het loonsysteem van Exact software. Je kunt er op rekenen dat onze planning en verloning klopt en op tijd is. Elke eerste vrijdag van de nieuwe loonperiode ontvang je van ons het salaris.

Onze backoffice is goed georganiseerd

· Directeur, Jerry van Mechelen

· General Manager, Ron Leemans

· Accountant, Simone Kuijzer

· Planning, Danny vd Akker

· Office support, Leslie Beier

· Personeelszaken, Jerry van Mechelen en Saskia Vreeswijk

· Arbodienst: TTif company te Amsterdam,

Elk cluster van objecten en elke afdeling heeft een teamleider.

Kijk voor recensies over Centurion Beveiliging op Google

Contractduur 12 maanden, daarna een vast contract

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt snel op gesprek komen als je maar een motivatiebrief en jouw cv opstuurt. Onze directeur, Jerry van Mechelen, kijkt uit naar jouw sollicitatie!

Telefoon: 020-486 177 6

Website: www.centurionbeveiliging.nl

Solliciteer naar deze leuke functie als je voldoet aan het profiel. Je wordt door de politie uitgebreid gescreend voor deze functie. Heb je een strafblad of sta je bij de politie geregistreerd vanwege criminele activiteiten? Dan kom je niet in aanmerking voor deze functie.

Organisatie

Centurion heb ik georganiseerd zoals het eeuwen geleden ook al werd gedaan. Mijn uitgangspunt is namelijk uw opdracht en wat is ervoor nodig om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren?
Vanzelfsprekend zijn dat de beveiligers, hospitality hosts of veiligheids chauffeurs maar de backoffice is even belangrijk. Onze managers, planners en degene die de facturen maakt, iedereen is betrokken.

Snel kunnen schakelen is super belangrijk voor onze opdrachtgevers. Onze 24/7 piketdienst heeft alle middelen en bevoegdheden om u snel van dienst te zijn. Het Rapid Response Team is boven de sterkte aanwezig en reageert op elke melding.