REAGEER

Ben je op zoek naar een vacature voor fulltime object beveiliger?

Een baan waar je blij van wordt? Een werkgever die blij is met jou en jij blij bent met jouw werkgever? Die baan als beveiliger vind je bij Centurion Beveiliging BV.

Wij zijn een betrokken en sociale werkgever waar je werk en privé goed kunt regelen, alles in balans. Bij ons krijg je maatwerk in jouw rooster en kun je wel op vakantie tijdens het hoogseizoen.

Je werkt niet voor Centurion, je bent Centurion.

Een vacature voor beveiliger waar je de ruimte krijgt om goed je werk te doen

Bij ons geen onnodige strakke regels en wij waarderen eigen initiatief.

Wij dagen je uit om te laten zien wat je kunt en het beste uit jezelf te halen. Als jij verfrissende, leuke ideeën hebt en je wilt daar iets mee doen dan kun je bij ons je gang gaan.

Natuurlijk horen daar verantwoordelijkheden bij en ben je dagelijks actief met het beveiligen van onze top locaties. Ga jij nog een stapje verder en trek je werk naar je toe? Dan ben jij onmisbaar voor onze relaties.

Je bent toe aan een uitdaging?

Geweldig! Wij hebben namelijk een echte uitdaging voor je en gaan een beroep doen op jouw professionaliteit.

Graag willen wij dat je onze relaties laat zien dat je het object goed beveiligt; er zijn instructies die gevolgd moeten worden en wij willen graag dat je dit scherp doet.

Wij zien graag dat je Centurion Beveiliging BV bent en op een leuke servicegerichte manier met je werk omgaat, in actie komt waar nodig is en niet passief bent en dat je zelfstandig je werk doet.

Jouw kennis en expertise willen wij heel graag gebruiken voor het uitdragen van de Centurion manier van werken, het bouwen aan de relatie met de opdrachtgever en het verbeteren van de instructies.

Heb jij het DNA van Centurion?

Iedereen bij Centurion Beveiliging BV  staat met beide benen op de grond en werkt goed samen. Sympathieke collega’s die alles voor elkaar over hebben.

Niet voor niets is het bedrijf vernoemd naar de Romeinse Centurion – de gewone man met bijzondere taken -. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een ‘hands on’ mentaliteit. Op iedereen kun je rekenen.

Jouw profiel

Dit zijn wij

Centurion bestaat sinds 2002 en is een professionele en dynamische onderneming die zich richt op beveiliging, surveillance en service. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en instellingen in heel Nederland. Zoals Apple, Ziggo, Endemol Shine, Booking.com, KNVB-Nederlands Elftal en onder meer het Anne Frankhuis.

Dit zijn onze uitgangspunten

In de Romeinse tijd was de centurion een gewone man met bijzondere taken en zo zien wij onszelf ook. We zijn dienstbaar, werken nauwkeurig en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Onze werkprocessen zijn gecertificeerd en hebben het Keurmerk Beveiliging. Ieder jaar vindt een audit plaats. We investeren doorlopend in nieuwe technologie en servicevormen. Daardoor is ons serviceniveau state of the art.

Dit is onze manier van werken

Centurion kent een platte organisatiestructuur met minimale overheadkosten. Om de kwaliteit te borgen doet directeur Jerry van Mechelen zelf de werving en selectie en hij is hands on. De kantoormedewerkers zetten zich elke dag met plezier in om onze mensen ‘in het veld’ te faciliteren. Zo kunnen die met passie en vertrouwen hun werk doen. Centurion werkt met kleine clusters met een eigen teamleider die persoonlijk contact met de klant onderhoudt.

Dit zijn onze mensen

Ruim honderd ervaren medewerkers zijn dagelijks actief in de volgende functies:

Beveiliger. Verkeersregelaar. Frontoffice medewerker. Security-host. Evenementenbeveiliger. Objectbeveiliger. Mobiele surveillant. Profiler. Beheerder. Handyman.

Dit doen wij op het gebied van welzijn en milieu

Voor Centurion is het welzijn van onze medewerkers van groot belang. Ze krijgen een goed uurloon, een gezond werkrooster en hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Uniek in de branche en deze benadering leidt tot grote tevredenheid bij medewerkers én opdrachtgevers. Wij voldoen aan de eisen van de CAO en zijn gesprekspartner van de VBe NL, onze brancheorganisatie.

Centurion is aangesloten bij Emergenz, een hulpverleningsorganisatie bij traumatische incidenten.

Ook duurzaamheid en een goed milieu zijn voor Centurion belangrijk. We willen onze CO2-voetafdruk minimaal maken en werken hier voortdurend aan. Zo letten we bij de selectie van leveranciers streng op milieueisen en duurzaamheid.

De overeenkomst

Je krijgt van ons een uniform met een mooie uitstraling. De kleding komt uit een luxe kledingzaak op het winkelcentrum Gelderlandplein en wordt netjes op maat gemaakt.

Elke afdeling heeft een eigen uitstraling.

Onze backoffice is goed georganiseerd:

Elk cluster van objecten en elke afdeling heeft een teamleider

Als je wilt solliciteren kun je dat via deze site doen of je kunt een email sturen naar personeelszaken@centurioncd.nl.

Kijk voor recensies over Centurion Beveiliging op Google  .

Organisatie

Centurion heb ik georganiseerd zoals het eeuwen geleden ook al werd gedaan. Mijn uitgangspunt is namelijk uw opdracht en wat is ervoor nodig om uw opdracht naar tevredenheid uit te voeren?
Vanzelfsprekend zijn dat de beveiligers, hospitality hosts of veiligheids chauffeurs maar de backoffice is even belangrijk. Onze managers, planners en degene die de facturen maakt, iedereen is betrokken.

Snel kunnen schakelen is super belangrijk voor onze opdrachtgevers. Onze 24/7 piketdienst heeft alle middelen en bevoegdheden om u snel van dienst te zijn. Het Rapid Response Team is boven de sterkte aanwezig en reageert op elke melding.