Wil jij werken voor de aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2021?
Wij leveren de juiste professional op het gebied van bewaking, verkeersregeling, handhaving of hospitality. Wij staan voor onze mensen en voor de kwaliteit van onze projecten. Waarbij het samen regelen altijd centraal staat.

Bereikbaarheid. Dat is waar het om draait. Samen met je collega’s zorgen voor een goede en veilige doorstroming van het verkeer. Tijdens gevaarlijke verkeerssituaties, evenementen en wegwerkzaamheden. Altijd in de buitenlucht, regen of zonneschijn, overdag of s nachts. Geen dag is hetzelfde. Het werk van de proactieve Verkeersregelaar.

Wij bieden:

Werken bij Polygarde betekent werken aan jouw toekomst. Bij ons kun je rekenen op onder andere: kleding en hulpmiddelen, reiskostenvergoeding, genoeg vakantiedagen, pensioenvoorziening, toeslagen en consignatievergoeding. Verder krijg je een opleiding tot landelijk bevoegd Verkeersregelaar (wanneer je nog niet beschikt over een verkeerscertificaat) en VCA Basis cursus.

Verder bieden we;

 • Werkgebied regionaal en landelijk
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Verantwoordelijk en afwisselend werk
 • Veel praktijkervaring in verschillende verkeerssituaties
 • Vrijheid en ruimte voor ontwikkeling en groei
 • Goede begeleiding en hulp
 • Een passend salaris
 • Toekomstperspectief

Jij brengt mee:

 • LBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring (geen vereiste)
 • Goede kennis van de Nederlandse taal

Jij bent:

 • Flexibel inzetbaar (ook op adhoc basis)
 • Representatief en hebt een verzorgd voorkomen
 • Bereid tot reizen
 • In de gelegenheid een verklaring omtrent gedrag (VOG) te overleggen
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (pré)

Interesse? 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar solliciteren@polygarde.nl of solliciteer direct via onze site: https://www.polygarde.nl/vacature/verkeersregelaar