Wij leveren de juiste professional op het gebied van bewaking, verkeersregeling, handhaving of hospitality. Wij staan voor onze mensen en voor de kwaliteit van onze projecten. Waarbij het samen regelen altijd centraal staat.

Wij bieden:

Werken bij Polygarde betekent werken aan jouw toekomst. Bij ons kun je rekenen op onder anderen: een uniform en hulpmiddelen, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag (voor werken in de nacht, weekend of tijdens feestdagen), genoeg vakantiedagen en een pensioenvoorziening.

Jij brengt mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Representativiteit
  • Een goede gezondheid en goede fysieke staat (geen beperkingen in bewegen)
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Communicatieve vaardigheid

Jij bent:

  • Representatief en klantvriendelijk
  • Stressbestendig en proactief
  • Flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (pré)

Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar solliciteren@polygarde.nl of solliciteer direct via onze site: https://www.polygarde.nl/vacature/toezichthouder/