Intergarde is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot dé totaalaanbieder van veiligheid & beveiliging in Zuid-Nederland. We staan bekend om ons kwaliteitslabel en dat hebben we aan onze medewerkers te danken!

Voor onze klanten in Maastricht en Geleen zoeken wij enthousiaste en gedreven collega’s die een bijdrage willen leveren aan een veilige (werk)omgeving. Je gaat aan de slag in een petrochemische industrieomgeving. Hier verricht je werkzaamheden in een loge, waarbij de focus ligt op toegangscontrole en het coördineren van vrachtbewegingen. Verder draag jij zorg voor controle van de veiligheidseisen en processen op de diverse terreinen. Past deze functie helemaal bij jou? Dan aarzel niet en kom onze organisatie versterken!

In deze afwisselende baan zorg je dat de veiligheid van personeel en bezoekers van onze opdrachtgevers gewaarborgd is en blijft. Je houdt zicht op wie naar buiten en naar binnen gaat, loopt controlerondes waarbij je steeds alert bent op verdachte of onveilige situaties. Bij calamiteiten houd jij je hoofd koel en weet je precies wat er moet gebeuren.

Wij bieden:

 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO Veiligheidsdomein
 • een gegarandeerd aantal uren met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • onregelmatigheidstoeslag
 • eindejaarsuitkering van 2,5%
 • reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • een rooster dat vier weken van tevoren bekend is
 • compleet uniform en hulpmiddelen
 • een enthousiast en betrokken team
 • een professionele, fijne werksfeer
 • flexibele werktijden

Jij brengt mee:

 • minimaal een diploma Beveiliger niveau 2, voorheen Diploma Algemeen Beveiligingsmedewerker (ABM) of bereid deze te willen halen via een intern BBL opleidingstraject
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Jij bent:

 • representatief en klantvriendelijk
 • stressbestendig en proactief
 • flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden

Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar solliciteren@intergarde.nl of solliciteer direct via onze site: https://intergarde.nl/vacatures/objectbeveiliger-regio-maastricht-geleen/