Vanwege onze succesvolle groei zijn wij in de omgeving Venlo Venray Nijmegen op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. Intergarde is dé totaalaanbieder van veiligheid & beveiliging in Zuid-Nederland. Wij zijn op zoek naar beveiligers voor uiteenlopende locaties, dus de keuze is aan jou! Interesse? Lees dan snel verder!

In deze afwisselende baan zorg je dat de veiligheid van personeel en bezoekers van onze opdrachtgevers gewaarborgd is en blijft. Je houdt zicht op wie naar buiten en naar binnen gaat, loopt controlerondes waarbij je steeds alert bent op verdachte of onveilige situaties en geeft bezoekers een warm welkom. Bij calamiteiten houd jij je hoofd koel en weet je precies wat er moet gebeuren.

Wij bieden:

 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO Veiligheidsdomein
 • een gegarandeerd aantal uren met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • onregelmatigheidstoeslag
 • eindejaarsuitkering van 2,5%
 • reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling
 • een rooster dat vier weken van tevoren bekend is
 • compleet uniform en hulpmiddelen
 • een enthousiast en betrokken team
 • een professionele, fijne werksfeer
 • flexibele werktijden

Jij brengt mee:

 • minimaal een diploma Beveiliger niveau 2, voorheen Diploma Algemeen Beveiligingsmedewerker (ABM) of bereid deze te willen halen via een intern BBL opleidingstraject
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Jij bent:

 • representatief en klantvriendelijk
 • stressbestendig en proactief
 • flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden

Interesse?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar solliciteren@intergarde.nl of solliciteer direct via onze site: https://intergarde.nl/vacatures/objectbeveiliger-allround-venlo-venray-nijmegen/