Wil jij werken voor de aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2021?
Wij leveren de juiste professional op het gebied van bewaking, verkeersregeling, handhaving of hospitality en zijn altijd op zoek naar stagiaires. Wij staan voor onze mensen en voor de kwaliteit van onze projecten. Waarbij het samen regelen altijd centraal staat.

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Zuid – en Noord Limburg zoeken wij beveiligers. In deze afwisselende baan zorg je dat de veiligheid van personeel en bezoekers van onze opdrachtgevers gewaarborgd is en blijft. Je houdt zicht op wie naar buiten en naar binnen gaat, loopt controlerondes waarbij je steeds alert bent op verdachte of onveilige situaties en geeft bezoekers een warm welkom. Bij calamiteiten houd jij je hoofd koel en weet je precies wat er moet gebeuren.

Wij bieden:

Werken bij Polygarde betekent werken aan jouw toekomst. Bij ons kun je rekenen op onder anderen: een uniform en hulpmiddelen, reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag (voor werken in de nacht, weekend of tijdens feestdagen), genoeg vakantiedagen en een pensioenvoorziening.

Jij brengt mee:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Representativiteit
  • Een goede gezondheid en goede fysieke staat (geen beperkingen in bewegen)
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Communicatieve vaardigheid

Jij bent:

  • Bezig met een BOL opleiding en zoekt een stageplek of hebt interesse in het volgen van een BBL traject
  • Representatief en klantvriendelijk
  • Stressbestendig en proactief
  • Flexibel als het gaat om werkzaamheden en werktijden
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (pré)

Interesse? 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar solliciteren@polygarde.nl of solliciteer direct via onze site: https://www.polygarde.nl/vacature/beveiliger-in-opleiding/