Ben jij onze nieuwe collega? EHBO-officier BLS op oproepbasis minimaal 16 uur per maand / Parttime

Functieomschrijving:
Als EHBO-officier BLS werk je nauw samen met andere hulpverleners. Als medewerker (ster) ben je verantwoordelijk voor de medische hulpverlening en veiligheid bij zakelijke als publieksevenementen door het hele land, maar met naam in de Randstad. In deze veelzijdige maar ook functionele functie kun je ook werken op wisselende tijden als avonduren, weekeinden en feestdagen.

Takenpakket:
Zelfstandig uitvoeren van levensreddende verrichtingen op Basic Life Support (BLS) -Niveau cat 1;  indien nodig assisteren van de  ervaren First Aid Officer bls cat 1/2/3 , verpleegkundigen, artsen; alarm zijn op risico’s waardoor het slachtoffer, de hulpverleners en derden blootstaan ​​tijdens de hulpverlening en het assisteren bij het nemen van maatregelen  openstaan ​​voor nieuwe ontwikkelingen.

Functie-eisen:

Profiel:

Wij bieden je diverse scholingsmogelijkheden de mogelijkheid door te groeien als beroepskracht