Hotel beveiliger

Ben jij een echte gastheer of gastvrouw en krijg jij energie van diversiteit aan werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Melrose Security zoeken wij per direct een Hotel beveiliger.

Wat ga je doen?

Je zult de beveiliging verzorgen voor verschillende luxe hotels, dit betekent dat je schakelt tussen de diversiteit van mensen, culturen en werkzaamheden. Belangrijkste hierbij is dat je ervoor zorgt dat mensen zich altijd veilig en welkom voelen. Je verwelkomt, informeert en begeleidt gasten en leveranciers, je voert verschillende open-, sluit- en beveiligingsrondes uit en creëert een beleving die onze opdrachtgevers en gasten niet snel zullen vergeten.

Wat neem je mee?
Wat bieden wij?

Herken jij jezelf hierin, dan zien wij graag jouw CV tegemoet en spreken we elkaar snel!