Ook zzp’ers welkom bij VBe NL

Als enige branchevereniging in het Veiligheidsdomein biedt VBe NL zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers) de mogelijkheid om lid te worden. Directeur Leon Vincken: “We zetten hiermee een nieuwe grote stap voor breed ondernemerschap in het veiligheidsdomein. Nederland telt meer dan een miljoen zzp’ers, een werkvorm die goed past in onze maatschappij. De keuze voor persoonlijk ondernemerschap en zelfstandige verantwoordelijkheid voor professionaliteit en kwaliteit geven de sector nieuwe impulsen. Daarbij horen ook passende tarieven en afspraken over arbeidsongeschiktheid en pensioen. Waarover we ons als vereniging, binnen het toegestane mededingingskader, zeker van ons laten horen.”

Wie kan er lid worden?

Beveiligers die opereren als zzp’er zijn zelfstandige ondernemers en werken, afhankelijk van hun bedrijfsinrichting, voor klanten en/of als inleenkracht bij beveiligingsorganisaties in de (ad-hoc) flexibele schil. Zzp’ers in de beveiliging kunnen zowel met als zonder ND-vergunning lid worden van onze vereniging. Alle nieuwe leden ondertekenen de VBe NL Gedragscode en worden vooraf gescreend door de vereniging.

Netwerk en opdrachten

VBe NL biedt zzp’ers een netwerk aan samenwerkingspartners en opdrachtgevers. Momenteel telt de vereniging 130 leden die over het hele land verspreid zijn gevestigd. De leden werken samen met zzp’ers en via de VBe NL-app worden opdrachten uitgezet.

Kennisbank en belangenbehartiging

VBe NL biedt leden een kennisbank van informatie over de branche. Dit omvat wekelijkse updates over welke ontwikkelingen en belangenbehartiging in de branche van belang zijn en waar ondernemers hun voordeel mee kunnen doen.  Met het lidmaatschap van VBe NL ontvangen zzp’ers kosteloos een lidmaatschap van Het Ondernemerscollectief. Het Ondernemerscollectief biedt een eerstelijns helpdesk voor alle ondernemersvragen, kennisdocumenten, modellen en vele kortingen op het gebied van verzekeringen, administratie, coaching, dagbladen, fietsen, trainingen en meer.

Lidmaatschap van VBe NL aanvragen kan via onze website. Lees voor meer informatie Brief lidmaatschap VBe NL voor zzp’ers.

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief