VBe NL in ‘De Helden van Nu’ (SBS6)

Ons lid Intergarde uit Maastricht heeft meegewerkt aan tv-opnamen van het programma ‘De Helden van Nu’. Vanaf zondag 24 januari om 16.30 uur is het nieuwe seizoen van 20 afleveringen te zien bij SBS6. Kevin Brouwer presenteert het programma samen met Nance Coolen. In De Helden van Nu verrassen Kevin en Nance lokale helden door heel Nederland in zorginstellingen en bedrijven in de frontlinie van onze dagelijkse dienstverlening voor een veilige en gezonde maatschappij (zoals de beveiligingsbranche).

Opnamen in Maastricht

Inmiddels zijn de opnamen bij ons lid Intergarde in onze VBe NL vestigingsplaats Maastricht afgerond. Aan het woord komen directeur Joost van den Boorn (links) over onder andere de huidige coronacrisis en we zien medewerkers Sanne Bastings (hoofd meldkamer) en Peter Sevenich (mobiele surveillant, onder) in actie. Het is nog niet bekend wanneer deze uitzending van Intergarde te zien is op SBS6.

Nederland veiliger maken

Directeur VBe NL en voorzitter van het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein Leon Vincken over deze productie: “Helden van Nu laat zien waar het bij onze leden en in het Veiligheidsdomein om draait: samen Nederland een stuk veiliger maken, ondernemers en werknemers schouder aan schouder. Dat betekent oog hebben voor elkaar, voor de klant en samen bouwen aan onze toekomst. Voor het Sociaal Fonds Veiligheidsdomein dan ook geen moment van twijfel om het werken in de beveiliging bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.”

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief