Beau van den Hurk (23): jongste lid VBe NL

Ook in coronatijden blijft VBe NL groeien. Inmiddels hebben we 130 leden ingeschreven.

Tekst: Jan Spijk – Foto: Rens Plaschek

Beau van den Hurk uit Arnhem is met 23 jaar het jongste lid van VBe NL. Vorig jaar richtte ze haar bedrijf Oostland Security op.

Hoe kwam je terecht in de beveiliging?
“Eigenlijk via mijn vriend die ook een beveiligingsbedrijf heeft. Op die manier kreeg ik interesse in het vak. Ik kreeg dankzij mijn vriend enkele opdrachten. Ik hielp hem ook op het gebied van bedrijfsvoering.”

Toch wilde je een eigen bedrijf?
“Ja, we hebben er wel over gesproken om samen een bedrijf te runnen, maar ik wil wel graag zelf de beslissingen nemen. Met een eigen bedrijf kan ik alles zelf bepalen en dat heeft wel de doorslag gegeven. Ik doe zelf geen beveiligingswerk, maar doe de planning en organiseer de backoffice.”

Wie zijn je opdrachtgevers?
“Ik heb nu drie personeelsleden in dienst en de opdrachten liggen op het gebied van gastheer- en gastvrouwschap bij evenementen. Daarnaast ben ik assistent accountant op een accountantskantoor. Ook studeer ik accountancy. Ik vind het wel een mooie combinatie omdat ik op kantoor veel leer over bedrijfsvoering en belastingwetgeving. Mijn bedrijf is nu nog klein en daarom is het hebben van een baan er naast ook wel fijn.”

Hoe zie je de toekomst nu evenementen weer georganiseerd mogen worden?
“De laatste maanden was er door de uitbraak van het coronavirus helemaal niets, maar ik zie nu wel weer toekomstperspectief. Ik ben positief ingesteld. De 1.5 meter afstand blijft en dat vraagt ook een andere manier van beveiligen.”

Waarom werd je lid van VBe NL?
“Er ligt bij VBe NL een lage drempel om lid te worden. Bovendien is VBe NL belangenbehartiger van MKB-beveiligingsbedrijven. Ik heb uiteraard nog geen grote omzet en ook daarom voel ik mij thuis bij VBe NL. Ik hoop ook via jullie een netwerk op te bouwen en heb gezien dat er jaarlijkse vergaderingen zijn. Ik hoop verder dat VBe NL iets voor mij kan betekenen bij juridische vraagstukken. Allemaal goede redenen om lid te worden.”

Recente Berichten

Shedd Nederland

Een politieke show

Benchmark VVNL 2022: groei leden, omzet én flexarbeid

240 (and counting)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief