Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een baan waar je blij van wordt? Een werkgever die blij is met jou en dat ook uitstraalt? Het is er! Bij Centurion Beveiliging BV wensen wij ons veel personeel toe. Wij zijn een betrokken en sociale werkgever waar je werk en privé goed kunt regelen, alles in balans. Bij ons krijg je maatwerk in jouw rooster en kun je wel op vakantie tijdens het hoogseizoen.

Je werkt niet voor Centurion, je bent Centurion. Een baan waar je de ruimte krijgt. Bij ons geen onnodig strakke regels en processen waar je de hele dag hetzelfde doet. Als mobiel surveillant kun je rekenen op een gezonde werkdruk, tevreden klanten en gevarieerd werk.

Alarmopvolging voor particulieren en bedrijven is dagelijks werk maar we hebben ook een Coming Home Service. Coming Home is een unieke service van Centurion Beveiliging BV waarbij de mobiel surveillant de woning observeert voor en tijdens de thuiskomst van de bewoner. Als alles veilig is gaat hij met vervolg.

Centurion Beveiliging BV heeft ook een eigen Rapid Response Team. Het Rapid Response Team reageert 24/7 op alle calamiteiten zoals demonstraties, plofkraken, rake inbraken en ga maar door. De mobiel surveillant van Centurion beveiliging BV kan aan de slag!

Wij dagen je uit om te laten zien wat je kunt en het beste uit jezelf te halen. Als jij verfrissende, leuke ideeën hebt en je wilt daar iets mee doen dan kun je bij ons je gang gaan. Natuurlijk horen daar verantwoordelijkheden bij en ben je dagelijks actief met het beveiligen van onze objecten. Ga jij nog een stapje verder en trek je werk naar je toe? Dan ben jij onmisbaar voor onze relaties.

Je bent toe aan een uitdaging?

Geweldig! Wij hebben namelijk een echte uitdaging voor je en gaan een beroep doen op jouw deskundigheid.

“De moderne mobiel surveillant staat voor een uitdaging. Mensen willen waakzaamheid en service. Nooit was persoonlijke veiligheid zo belangrijk als nu en waren de relaties nooit zo kritisch als nu. De mobiel surveillant van Centurion kan met elke situatie omgaan en bouwt aan de relatie met de opdrachtgever.” Quote van directeur Jerry van Mechelen.

Graag willen wij dat je

 • Onze relaties laat zien dat je het object echt beveiligt
 • Er zijn instructies die gevolgd moeten worden en wij willen graag dat je dit scherp doet
 • Wij zien graag dat je Centurion Beveiliging BV bent en op een leuke servicegerichte manier met je werk omgaat
 • In actie komt waar nodig is
 • Zelfstandig jouw werk doet

Jouw kennis en expertise willen wij heel graag gebruiken voor het:

 • Uitdragen van de Centurion manier van werken
 • Bouwen aan de relatie met de opdrachtgever
 • Verbeteren van de instructies
 • Zorgen voor tevreden relaties en collega’s

Heb jij het dna van de mobiel surveillant van Centurion?

Iedereen bij Centurion staat met beide benen op de grond en werkt goed samen. Sympathieke collega’s die alles voor elkaar over hebben. Niet voor niets is het bedrijf vernoemd naar de Romeinse Centurion – de gewone man met bijzondere taken -. Wij staan voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en een ‘hands on’ mentaliteit. Op iedereen kun je rekenen.

Aan de slag?

Het spreekt voor zich dat je een opleiding tot beveiliger hebt maar een opleiding zegt niet alles. Wat voor ons daarnaast ook heel belangrijk is, zijn jouw persoonlijke eigenschappen. Je hebt mensenkennis, natuurlijk overwicht, empathie en je hebt hele goede sociale vaardigheden. Nog wat andere zaken:

– Relevante werkervaring
– Nederlands op uitstekend niveau
– Engels op voldoende niveau
– in bezit van rijbewijs B

Wat krijg je dan van ons?

Naast het werken in een leuke omgeving met hele bijzondere opdrachtgevers zoals de KNVB, Apple Benelux, Booking.com, Endemol Shine, Anne Frank huis, Kroonenberg Groep, en Netflix bieden wij doorgroeimogelijkheden en studiefaciliteiten.

Het aantal uren per week is fulltime. Je werkt onregelmatig maar wel in een vast rooster.

 • een salaris dat past bij jouw opleiding, ervaring en achtergrond en conform de cao Veiligheidsdomein
 • Pensioenregeling
 • Reiskosten
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Overurentoeslag
 • Verschuivingstoeslag
 • Maatwerkrooster, splitdiensten mogelijk
 • Je kunt vakantie opnemen in het hoogseizoen
 • Maatkleding van een luxe modezaak
 • Goede parkeergelegenheid

Wij bieden ook iets extra’s

 • Personeelslening maximaal € 500,- tegen 4,5% rente verder kosteloos; afbetaling in 24 maanden
 • Vakantiegeld kan per loonperiode uitbetaald worden

Hoe we het vast willen leggen

We starten met 3 arbeidsovereenkomsten van 7 maanden waarna een vast contract aangeboden wordt. Het salaris kunnen wij altijd naar boven bijstellen afhankelijk van hoe jij je ontwikkelt.

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt snel op gesprek komen als je maar een motivatiebrief en jouw cv opstuurt. Onze directeur, Jerry van Mechelen, kijkt uit naar jouw sollicitatie: jerry@centurioncd.nl

Telefoon: 020-486 177 6

Contractduur 7 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €14,00 tot €16,00 /uur