VBe NL: medeleven met slachtoffers schietincident Utrecht

VBe NL heeft met leedwezen kennisgenomen van het schietincident op 18 maart in Utrecht en betreurt dat hierbij drie doden zijn gevallen.

VBe NL spreekt dan ook zijn medeleven uit met de slachtoffers en naasten van dit incident. De NCTV sluit een terroristische aanslag niet uit. Peter Hoes, voorzitter van VBe NL: “We weten uiteraard al heel lang dat ook Nederland risico loopt voor incidenten zoals die in Utrecht plaatsvonden. Toch komt het altijd onverwacht en is het schokkend voor de hele samenleving. Ook beveiligers kunnen in de voorste linie staan als het gaat om de beveiliging van ons land. Ik spreek daarom mijn respect uit voor alle hulp- en dienstverleners die betrokken zijn bij de nasleep van het schietincident in Utrecht.”

Recente Berichten

Nieuwe Haagse Wind

Loonwijzer: loondienst versus zzp

Independant Safety Management Security B.V.

Security Support

Schrijf je in voor de nieuwsbrief