Nimo Security Groep is al meer dan 15 jaar een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven in de regio Eindhoven en omstreken. Voor de regio Eindhoven en Budel zijn wij op zoek naar:

Objectbeveiligers (M/V)
30 uur per week

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een collega voor een object in een industriële omgeving. Onze opdrachtgever recycleert o.a. hoogwaardige metalen uit high end goederen. Samen met je collega’s ben je 24/7/365 verantwoordelijk voor Safety & Security on-site. Vanuit een loge bedien je diverse camerasystemen, registreer je het in- uitgaande verkeer, voer je visitaties uit, beheer je de brandmeldsystemen en voer je diverse brand-/sluit-/openings- en controleronden uit, ook in de nachtelijke uren. Je staat tijdens je werkzaamheden in verbinding met onze alarmcentrale zodat je ingeval van een calamiteit om assistentie kunt vragen.
Je ziet regelmatig toe op de vernietiging van high-end goederen die een fabrikant niet geschikt vindt voor de consumenten/zakelijke markt. Je vervult een prominente rol als het gaat om safety. Onze klant vindt dit erg belangrijk. Je ziet toe dat bezoekers de juiste PBM’s dragen en op de hoogte zijn van de site specifieke veiligheidsaspecten. Je neemt deel aan BHV – Brand- en ontruimingsoefeningen. De Brandmeldcentrale heeft geen geheimen voor je, je bent mogelijk bekend met het Alliance systeem. Indien je een mogelijke onveilige situatie constateert maak je hier direct melding van. Je volgt de protocollen en bent actief in het verbeteren van de veiligheid on-site en doet hiervoor gevraagd en ongevraagd voorstellen.
Alle verrichtingen leg je vast in ons digitale logboek, vaak middels foto’s zodat je collega’s en de opdrachtgever weten wat er speelt. Je bent gezond van lijf en leden, weet professionele afstand te bewaren en met een gezonde argwaan situaties te beoordelen.

Dit breng je mee
• Diploma beveiliger 2, ABM of basisdiploma beveiliger;
• Rijbewijs B en eigen vervoer;
• Representatief en onbesproken gedrag;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Bereid om onregelmatige diensten en weekeinden te werken;
• Woonachtig binnen een straal van 40 km binnen de regio Eindhoven;
• In het bezit van een geldig BHV – AED diploma of bereid dit te halen;
• In het bezit van een certificaat omgaan met agressie of bereid te halen;
• In het bezit van een VCA – VOL diploma of bereid dit te gaan halen;
• In het bezit van een certificaat beheerder brandmeld- en ontruimingsinstallatie ( voorheen Opgeleid Persoon ) of bereid dit te halen.

En dit bieden wij
• Salaris conform de cao Beveiliging afhankelijk van ervaring en diploma’s;
• Gegarandeerd aantal uren: minimaal 24 uur per week;
• Jaarcontract;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een ontspannen werksfeer binnen een gedreven groep;
• Een afwisselende baan;
• Verdere cursussen en opleidingen.

Interesse?
Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Schrijf dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar info@nimo-security.com.
Wil je meer informatie omtrent ons bedrijf en/of de mogelijkheden kijk dan op www.nimo-security.com of bel 040 – 201 0838