Ontdek VBe NL met de nieuwste informatieflyer!

Steeds meer ondernemers ontdekken VBe NL, dé branchevereniging in de particuliere beveiliging en crowdmanagement die kwaliteit, gelijkheid en transparantie vooropstelt.

Met de nieuwste VBe NL flyer ontdekt u ook snel de verenigingsspeerpunten! Voorzitter Peter Hoes: “VBe NL presenteert zich als een hedendaagse innovatieve branchevereniging waarin de leden in samenspraak het beleid bepalen en hier uitvoering aan geven. De leden dragen hierdoor de vereniging als een netwerkorganisatie waar ondernemers informatie uitwisselen, kennis vergaren, lobbyactiviteiten ontplooien en belangen behartigen die ondernemers tot succesvolle bedrijven maakt wat als een magneet werkt op klanten, arbeidsmarkt en stakeholders”. Met deze nieuwste flyer presenteert VBe NL zich aan de sector en geeft snel inzicht in haar organisatie en wat deze voor de aangesloten ondernemers te bieden heeft.

Onmisbare leden

Duidelijk is dat de vereniging alleen kan functioneren door de leden. Die zijn onmisbaar, aldus bestuurslid Ruud Stellaard. In de flyer komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals de bijeenkomsten van VBe NL, de afgesloten cao Beveiliging met De Unie en de vele ledenvoordelen. Bent u benieuwd naar VBe NL? Lees in de nieuwste flyer snel wat de vereniging voor u kan betekenen! VBe NL komt graag met geïnteresseerde ondernemers in contact.

Download hier VBe NL presentatie

Recente Berichten

Nieuws (successen!) van onze VVNL-leden

XXL Safety

BO beveiligings- en adviesbureau

Vol vermogen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief