Voorzitter Peter Hoes blikt terug op 2017. Zijn conclusie: Samen zijn we de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland en ondersteunen we elkaar om Nederland veiliger te maken en te houden.

Een mooi jaar 2017 ligt achter ons. VBe NL groeit en verbreedt. VBe NL wordt steeds meer gezien als een belangrijke partner in het veiligheidsdomein. Ons ledenteam van ondernemers heeft zich hiervoor actief ingezet. Samen met ons team van de werkorganisatie onder leiding van onze directeur Leon Vincken is met succes het routeplan 2017 gerealiseerd. Tal van thema’s passeerden hierbij de revue, waarbij ons symposium, de vernieuwde cao Beveiliging, samenwerking met justitie en politie, maar ook technische onderwerpen als de nieuwe privacy wetgeving AVG opvallen. Onze kernwaarden kwaliteit, gelijkheid en transparantie vormden wederom onze driehoek bij de invulling en dagelijkse uitvoering van de opdracht die onze leden zichzelf ieder jaar weer stellen. Een mooi samenspel.

Als voorzitter rest mij hierbij slechts een woord van dank aan allen! Samen zijn we de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland en ondersteunen we elkaar om Nederland veiliger te maken en te houden. In het jaarverslag naast ons overzicht van kerngegevens dit jaar een terugblik van enthousiast ondernemerschap bij onze leden.
Laat u inspireren en maak kennis met VBe NL.

Peter Hoes, voorzitter VBe NL