In de nieuwsbrieven van VBe NL staat altijd een van de leden van onze brancheorganisatie centraal. Allemaal mensen met passie en gedrevenheid voor het beveiligingsvak. Altijd heeft het menselijk aspect de boventoon.

Zoals bijvoorbeeld Kevin Kel (links op de foto) en Jelle Kamphuis van National Safety Security Group uit Enschede (juni 2017). Waar staat NSSG voor? Jelle Kamphuis: “Jong, dynamisch en kwalitatief. Afspraak is afspraak. De juiste man en vrouw op de juiste plek. Daar streven wij naar.” Kevin Kel: “Bij ons heeft het menselijk aspect de boventoon. We staan samen met de medewerkers in de klei. Zo houd je binding met de werkvloer en ken je de kwaliteiten van alle medewerkers. De deur staat voor het personeel bij ons altijd open.” Lees meer>>>

Kickboksen “sociale sport”

Bert Düncker en Kim Damman, beiden leidinggevende bij Rush Safety Services in Purmerend, willen graag vooroordelen over kickboksen wegnemen. Hun bedrijf beveiligde de kickbokswedstrijd tussen Melvin Manhoef en Remy Bonjasky (29 oktober 2017). Zij noemen kickboksen “een hele sociale sport”. Düncker en Damman: “Na afloop is er altijd respect voor elkaar. Met het aantal blessures valt het best mee. Ik denk dat dat bij voetballers hoger ligt. Ik heb bij de kickboksgala’s die wij beveiligen nog nooit meegemaakt dat er onderling geruzied werd. Het is een sport met respect voor elkaar.” Lees meer>>>

In de rubriek ‘Vijf vragen aan’ vroegen we allround beveiliger Nigel van Eck (Rush Safety Services) “Wat doe je als een ongewenste bezoeker aan een evenement toch naar binnen wil?” “Ik probeer altijd rustig te blijven en ik laat me niet uit de tent lokken. Ik probeer ze te overtuigen dat ze niet welkom zijn. We mogen geen geweld gebruiken, dat is voorbehouden aan de politie. Ik heb wel altijd een collega naast me staan. Eventueel kunnen we met de horecatelefoon versterking vragen aan de politie. Ik heb dat nog nooit hoeven te doen.” Lees meer>>>